Navijalke za kodre

Modna punca, modna ženska. Ko gledam sedaj te punce, kakšne so sedaj in kakšna sem bila jaz sama včasih se počutim, da sem bila res prava lojzika. Te punce sedaj se znajo tako urediti, kot se punce včasih nismo ravno znale, vsaj naša generacija ne. Sedaj pa so res tako napravljene, da že pri petnajstih zgledajo odraslo.

To je po eni strani super, ker se bo potem tega ritma in te urejenosti navadila, ampak po drugi strani pa vendarle, otroško življenje mora biti čim dlje, da se nežni otroški obraz ne navadi na ta ličila in vse to. Ali pa lase kako si znajo urediti, ko si jih sama še pri mojih letih ne znam narediti. Imajo tako lepe kodre, da res samo gledam. Navijalke za kodre znajo delati res čudeže, ampak mislim, da je veliko tudi v tem, kako jih znaš uporabljati, da se jih pravilno uporablja! Jaz sem mogoče že res stara šola, ampak s pomočjo nekega mlajšega dekleta bi se pa mogoče lahko sama naučila delati lepe pričeske brez da bi mogla vsak teden hoditi k frizerki in za prazen nič tam zapravljati denar.

Kajti denar lahko na podlagi tega res privarčuješ, sploh, če si lepo sam doma delaš frizurce. Mogoče mi bo sprva malce težko to, ampak vem, da se vse da naučiti, samo prave informacije moram dobiti in da padem v to delo, da mi že postane navada in da točno vem kaj moram narediti pa bo!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *