Filip Steiner oblačila

Kaj je lepšega kot pa nakupovati oblačila, obutev, se rihtati in dati nekaj nase. Če smo lepo urejeni smo tudi mnogo bolj samozavestni, bolj se počutimo lepše, urejene, bolj ste pozitivni. In ja, sliši se da to ni res ampak je, malce se opazujte, kako se obnašate in počutite ko ste takšni kot da vas je povozil vlak, neurejeni in kako obnašate in počutite ko ste res zrihtani v nulo! Prav tako so oblačila lahko zelo dobra, da jih podarite za kakšen rojstni dan, obletnico, mogoče pač kar tako ker imate osebo radi in jo želite presenetiti na čisto navaden dan.

Moj partner recimo zelo obožuje hoodije, pulije in takšne stvari, prav tako pa je imel sedaj rojstni dan in seveda sem se potrudila, malce pobrskala po spletu kaj bi mu lahko podarila lepega, nekaj kar še nima in sem našla Filip Steiner oblačila, o moj bog! Kako so pa ta oblačila perfektna. Vzela sem mu en hoodie, material je tako božanski, dizajn pa prav tako. Nad darilom je bil res presenečen, ker tega oblikovalca ni poznal, in sedaj ko je videl, da ima res lepe stvari sem ga navdušila še nad drugimi stvarmi in ima že nekaj novega nagledanega. In naj vam dam eno zelo dobro idejo kaj lahko naredite kot sem to naredila jaz.

Darilo kar pač kupite zavijete v balon, zelo dobra fora! Namreč je en res velik balon v katerega dajo darilo ter še manjše balončke v ta velik balon, nato tega zvežejo in potem še vse naokoli baloni, res božansko darilo, ki bi si ga vsak želel. Ko daš obdarjencu to in ko vidi je osupel! Marsikdo namreč ne ve za kaj takšnega. Nato ko pokne ta velik balonček pa popadajo ven mini balončki, res prelepo. Upam, da ste dobili kakšno idejo kaj kupiti in kako zaviti, da bo vašim ljubljenim lepo, da si bodo to za vedno zapomnili.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *