Za darilo se je potrebno potruditi!

Se sprašuješ kaj kdaj komu podariti za rojstni dan, ali pa moški, ko razmišljate, kaj dragi kupiti za obletnico ali pa nekaj čisto drugega? Vam podam eno idejico? Seksi pižame! To lahko podarite svoji dragi oz. prijateljici za rojstni dan ali kaj podobnega. Katera ženska pa ne bi bila vesela ene seksi pižame? Vsaka! Nekih lepih, kakovostnih reči smo vsi zelo veseli, ko lepo izgledajo. Druga je, če podariš pižamco, ki izgleda kot za ome, to seveda marsikomu ne bi bilo všeč, ampak če izbereš nekaj res posebnega, pa verjemite, da bo vsakemu všeč.

Pin on 4. winter wonderland ☃

Potem pa še poskrbiš za eno res lepo darilno škatlico, ne dajat posebnih darilc v darilno vrečko, ker ni privlačno in lepo, izgleda kot da se za osebo ne potrudiš, poiščite res lepo darilno škatlico, ki ustreza nekako barvi pižamce ter veliko pentljo!!! Ne dajati malih pentljic tiste, ki se nalimajo in jo lahko kupite za 30 centov, temveč trak, ki je za ovijanje in je dolg ter širok in sami naredite pentljo, ker izgleda tako bombastično dobro, in poda izgled prestiža!

Ko zagledaš takšno darilo si prav osupel. Največkrat takšne malenkosti veliko štejejo in naredijo darilo bolj popolno in vidi se da se potrudiš in to pri ženskah veliko šteje, ko vidiš, da se nekdo res potrudi zate. Ni vse tako kot v starih časih, ko nekaj kupiš, daš v darilno vrečko in hopa cupa ajde to je to. Ni takšen prijeten filing, da se je nekdo potrudil zate. Zato se jaz zelo rada potrudim za svoje najbližje, ker sama vem kako meni malenkosti pomenijo in hočem, da se tudi drugi počutijo super, ko prejmejo nekaj v dar. Ni tako? Ni super občutek, da dobiš nekaj lepo zapakiranega? Oooo ja, je!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *