Streljačine

Kaj najraje počnete v prostem času, posebej ko je zunaj slabo vreme, dež, sneg in podobno? Jaz se najraje spravim k igranju igric na računalniku, hkrati pa me še malce sprostijo. Najraje imam streljačine. Ne zaradi tega, da bi bil nek tip, ki se rad tepe ali pa strelja, nasprotno, rad se samo prepustim igricam in prav padem noter v njih.

Saj poleg streljačin igram še tudi kaj drugega vendar ta tip iger je moj najljubši. Ko sem za računalnikom mi čas kar beži. Zdi se mi da sedim za računalnikom le deset minut a mine že kar po pet ur! Včasih pridejo moji mali nečaki k meni na obisk in se skupaj poigramo in podružimo. Streljačine so dokaj zanimive, saj so v igrah prave misije, ki jih je potrebno reševati sproti, da se pride v naslednji level.

unnamed

Na trg prihajajo vedno nove igre in tudi vedno boljše, da lahko gamerji prav uživamo v igranju. Res je, da ni dobro da smo ljudje toliko za računalnikom, ker si s tem kvarimo oči, hrbtenico in to, vendar problem je, ko tako noter pademo da ne moremo nikakor nehati. Igranje je tudi dobro, če smo v stresu, saj na tak način sprostimo vso tisto svojo jezo ven, da se ne zadržuje v nas samih, saj zaradi stresa lahko še zbolimo, tega pa nikakor noben noče!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *