Borza ali delo?

Poglejte si trenutna aktualna dela! Če ste iskalec zaposlitve pa toliko bolj je potrebno sproti slediti, vsak dan, kajti vsak dan prihajajo novi oglasi in včasih je lahko točno določen oglas tisti pravi, kateri bo pa za vas in boste dobili službo. Spomnim se, ko sem bila sama na borzi in sem iskala zaposlitev, so mi rekli naj sproti, vsak dan gledam nove zaposlitve, nove oglase, ker vsak dan pride kakšen nov gor in sem gledala ter pošiljala prošnje.

Saj po eni strani ti je na borzi fajn, ker si pač doma, denar dobivaš, samo po drugi strani pa doma skoz biti je tečno, plus tega denarja vseeno imaš manj kot pa če delaš. Nekaj časa ti je še fajn, samo ko pa si že dolgo doma pa ne vem, meni osebno postane tečno, jaz potrebujem nekaj za delati, rabim da hodim v službo, da se izobražujem, da se družim z ljudmi, vse to potrebujem. Vem, so tudi ljudje, ki nič od tega ne potrebujejo, saj smo si pač ljudje različni.

Jaz pravim tako, delo krepi človeka, in moremo migati, delati, razmišljati, naš um ne sme zaspati, ker če nič ne delamo zaspimo, in potem se iz tega zbuditi je težko, in ravno zaradi tega je potrebno skozi nekaj migati tako fizično kot umsko. Delo ne more priti na pladnju, velikokrat se je za željene pozicije potrebno boriti oz. traja malce dlje preden prideš do pozicije katere želiš, ampak ko pa prideš pa je zato toliko slajše vse skupaj. Zato ne nehajmo sanjati, borimo se, delajmo in življenje bo popolno!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *