Ducat.si na Facebooku

Kaj je danes najbolj popularna zadeva? Posebej za mlade, in pa kolikor opažam je na njem opažena tudi malo starejša generacija ljudi? Facebook! Tam imajo že vsi svoje profile, tudi trgovine imajo svojo Facebook stran, kot primer lahko podam Ducat.si na Facebooku! Torej ste še mnenja, da to ni zelo aktualna spletna stran? Jaz mislim, da je trenutno še kako zanimiva za vse populacije. Facebook je dober zaradi tega, ker na njem se lahko vsi med seboj pogovarjajo, najdejo se dobri stari prijatelji, potem lahko na njem vidimo tudi od raznih trgovin ponudbe in še marsikaj druga bi se našlo.

Screen Shot 2014-04-03 at 16.55.41

Zadeva pa je priročna tudi zaradi tega, ker če kaj kupujemo in ne vemo kaj bi kupili, gremo preprosto na Facebook, malce pobrskamo med trgovinami, odvisno kaj nas zanima in mogoče najdemo neko dobro idejo kaj kupiti. Potem je tudi priročen, ker če je kdo od daleč doma in se ne more ravno vsak dan voziti k najboljšemu prijatelju, prijateljici, se lahko pogovarjata kar tam. Facebook ponuja zelo veliko raznovrstnih zadev. Ponujene so tudi igre kdor jih želi igrati.

Sprva verjamem, da je marsikdo mislil, eh, pa kaj je zdaj spet neka nova stran prišla vem, Facebook, kdo bo te to uporabljal? Veliko ljudi je mislilo, da bo to spet nekaj brezveznega, tudi sama sem bila tega mnenja, vendar sem si kaj hitro premislila. Preizkusite, če še niste.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *