KAJ SE ZGODI, ČE 30 DNI UPORABLJATE SERUM ZA RAST TREPALNIC?

V kolikor niste zadovoljni z dolžino in gostoto vaših naravnih trepalnic, hkrati pa vam niso všeč umetne, se rešitev za vaš zapeljiv pogled skriva v serumu za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Nanj prisegajo že številne uporabnice, med njimi pa je tudi Kaja Jeromel, ki ga je testirala 30 dni.

 

KAJA JEROMEL O SVOJI IZKUŠNJI S SERUMOM LUX-FACTOR EYELASH

“Takoj, ko sem odprla paket, sem ugotovila, da ima proizvod odličen aplikator in da je super pakiran. Najbolj sem se bala prvega nanašanja, saj me je skrbelo, da bo dražil moje oči, ali pa me bodo le-te srbele, se solzile ali karkoli podobnega. Že pri prvem nanosu sem ugotovila, da moje oči serum izjemno dobro prenašajo in to je 4-tedensko testiranje le potrdilo.”

 

NASVETI ZA NEGO TREPALNIC

Čiščenje je prvi in zelo pomemben korak, če želite imeti zdrave in lepe trepalnice. Vsak večer temeljito odstranite ličila, da se koža in trepalnice odpočijejo. Uporabite naravne in kakovostne izdelke in pazite da niso preveč agresivni, kot na primer otroško olje, saj lahko razdraži kožo okrog oči. Raje uporabite mandljevo ali olivno olje, ki zelo blagodejno vplivata na kožo, trepalnice in obrvi. Da bodo trepalnice pripravljene na nov dan, jih pred spanjem namažite s serumom za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo spodbudil njihovo rast.

 

KAKO DELUJE?

Naravni serum za rast trepalnic je stimulator za rast, gostoto in krepitev trepalnic in je enostaven za uporabo, deluje pa že v dveh do štirih tednih. Z redno uporabo lahko dosežete tudi do 25 % daljše trepalnice, serum pa prav tako preprečuje lomljenje in izpadanje vaših naravnih trepalnic.

 

V ENEM MESECU BO VAŠ POGLED ŠE PRIVLAČNEJŠI

Test na štiri tisoč uporabnicah, ki so 28 dni, vsak dan – zjutraj in zvečer – nanašale serum za rast trepalnic Lux-factor, je pokazal:

  • Volumen oziroma gostota trepalnic se ob redni uporabi lahko poveča do 85 odstotkov v samo od dveh do štirih tednih.
  • Dolžina trepalnic se lahko podaljša tudi do 25 odstotkov.
  • Trepalnice potemnijo vsaj za dva odtenka.
  • Po 28-dnevni terapiji z uporabo seruma uporabnice niso želele uporabljati nobenega drugega proizvoda za rast trepalnic.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *