Hec je pol zdravja!

Ženske, moški, vsi smo isti, vsi potrebujemo intimo, spolnost. Če kdo reče, da si kdaj ni zaželel dobrega seksa se je še kako zlagal, ker zagotovo se je vsakemu že kdaj »zaluštalo«! Že kdaj, da gledaš kakšen film in so v filmu kakšni posebni odlomki, itak, da ti zapaše, da bi tudi ti, če se komu ne, potem je pa res poseben. Seveda vsaka persona je človek zase, ampak ja, vsakemu svoje jaz pravim. Če pa se kdaj kaj pripeti, vam zapaše, da pa bi nekaj »počeli«, ampak vam vaše orodje nagaja, pa vseeno lahko zakaj pa ne, saj pa obstaja najboljši kamagrin gel in bo vso situacijo uredil. Tako, da ni več nekih izgovorov, da se ne da, vse se da če imaš ob sebi prave pripomočke.

Vendar večina ljudi vedno takoj reče, da se nekaj ne da a niti ne poskusi poiskati rešitve, ko le to potrebuje. Vedno takoj poved »hja kaj naj, ne da se popraviti«. Preveč hitro obupamo namesto, da bi se malce podali v iskanje nekih rešitev. Jaz pravim, za vsako stvar se najde dobra rešitev, včasih malce traja, da najdeš pravo stvar, včasih najdeš takoj, pač odvisno kaj iščeš, ampak najde se VEDNO!

Za vsak problem more biti rešitev. Recimo ta gel lahko tudi kupimo kdaj komu za darilo, da se malce pohecamo iz njega, seveda to moreš kupiti takšnemu človeku, ki razume hece, če mogoče njemu orodje čisto ok dela, ampak ljudje smo bitja, ko se moramo hecati, zabavati in včasih je potrebno narediti en štos, da se malce nasmejimo. Že tako je to življenje preveč stresno, hiter tempo življenja in treba se je kdaj malce ustaviti in poveseliti, kot smo to počeli včasih. Včasih je bilo več veselja in življenje bolj počasi in lagano. Tako, da ne hiti, lepo počasi in ne stresno, to je to!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *