Otroški vozek

Otročki, otročki. Njihovi otroški vozički prav čakajo na njih, čakajo, da jih mamica položi v voziček, da lahko gredo na sprehod. Da tako je, tako otroci kot otroški vozički čakajo na pustolovščino, ki se imenuje »sprehod«.

vozicek-za-dvojcke-easywalker-duo-slika4

To je dobra rekreacija tako za vas same, da se sprehodite, hkrati pa nadihate svežega zraka, in pa prav tako otroci, ki so potrebni da zadihajo naravo. Lahko dam tudi primer, da si boste lažje predstavljali. Sama, ko sem bila majhna, in mi je to pripovedovala moja mama, sta z očetom šla velikokrat na sprehod z menoj.

Zelo blizu smo namreč imeli borov gozd in še takšna lepa pešpot je bila, zato sta skoraj vsak dan odšla na sprehod z vozičkom, jaz pa sem bila še majhna štručka v vozičku. In preden smo odšli na sprehod sem bila vedno budna ter glasna. Ko pa smo bili tam pa sem baje takoj zaspala, tako je svež borov zrak vplival name.

otroski-vozicki1

In verjamem, da tudi je tako, saj zrak veliko pomeni kakšen je in tako tudi vpliva na posamezno osebo. Če živimo kot v mojem primeru blizu borovega gozda bo tam zrak bolj naraven, ker ni avtov toliko naokoli tam in tam kateri če pride, še to ne, in tam je zato tudi vse bolje. Če pa živimo nekje med železnico in cesto pa absolutno, da tam ne bo svežega zraka.

Zato če imate otroka, le hodite na sprehode nekam strah od prometnega vrveža, če ste kje na takšnem mestu doma, bo vašemu otroku zelo koristilo!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *