Velikost prenosnika

Kakšna je za vas idealna velikost prenosnika? Majhna, srednja, izjemno velika? Veliko ljudi namreč kupuje velike prenosnike, tako, da imajo čim večji ekran.

Velicina-ekrana

Sprva sem se malo spraševala le zakaj kupujejo tako velike prenosnike, če je pa lažje, če so čim manjši, in so mi odgovorili na to vprašanje, da zato, ker slabše vidijo, in če si kupijo nek mini prenosnik ne bi nič kaj videli, zato se jim bolj splača kupiti nek večji prenosnik, pa čeprav je večji in težji. Saj, zakaj pa ne.

laptop-sizes

Vsi gledajo na to, da si kupijo to kar njim najbolj ugaja. Nihče drug mu ne more reči, da ti pa si sedaj moraš kupiti na primer mini prenosnik, če pa to za določeno osebo nikakor ne ugaja. Ampak še dobro, da obstaja veliko različnih velikosti prenosnikov, da si lahko ljudje sami izberejo kakšno velikost hočejo, tudi glede barve je odlično, ker jih je ogromno in si lahko izbiramo, potem so tudi različne znamke in tudi po znamki se lahko odločimo, kaj nam bi bolj odgovarjalo in tako naprej. Hvala bogu imamo toliko različnih možnosti, da smo včasih že skoraj v dilemi, kaj pa bi sploh imeli, ker je vse tako lepo.

image002

Če ima nekdo rad rdečo barvo, potem ima tudi možnost, da si kupi rdeč prenosnik. Ali ni to super? Oooo,to je izredno super!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *