Svetilka na senzor

Predstavljajte si, da pridete ponoči domov in morate hoditi v temi, v svojem lastnem domu, lastni zelenici, potki! Ne bi bilo bolje, da bi si na primer omislili stvarco, ki se imenuje senzorska svetilka in vedno, ko zazna neko gibanje se prižge, ter lahko hodite lepo po svetlobi in se ne lovite v neki temi, in se po nesreči še kje spotaknete in si zvijete gleženj in imate potem probleme, ker nekaj časa, kakšna dva tedna do tri ne morete popolnoma nič početi, ker ne morate stopati na nogo!

Infrared Motion Sensor Light Switch with 50 to 60Hz Frequency on ...To vam govorim iz lastnih izkušenj, kajti sama sem enkrat hodila po poti ki ni bila osvetljena in sem počasi delala korake, stopala korak za korakom ampak so imeli nekako čudno narejene stopnice in sem že mislila, da je bila zadnja stopnica res zadnja, ampak ni bilo tako, bila je še ena stopnica in jaz sem se spotaknila ob njo.

Takrat tisti dan sem še lahko hodila normalno kot da se nič ni zgodilo, malo me je samo zabolelo ampak sem mislila, eh, saj to bo še vse v redu. Ampak drugo jutro sem se zbudila in nisem več mogla stopiti na desno nogo, katero sem si zvila! Nisem mogla verjeti kako je to možno, če pa včeraj sem še lahko po nezgodi vseeno normalno Apple Guardians: January 2011hodila. Ampak kaj hočemo, resne bolečine se pokažejo nato šele drug dan.

Zato če imate doma ali kjerkoli kjer imate vi možnost urejanja okolice in vsega si naredite senzorsko svetilko, kajti tako boste lahko res prepričani, da se vam ne bo zgodilo to kar se je meni in sem lahko tri tedne samo ležala!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *