Nalepke za na motorje

Ene nalepke za motor so pa res unikatne sem zadnjič gledala nekje na spletu. Posebej od tiste energijske pijače nalepka mi je najbolj padla v oči, ker to pijačo kar pogosto pijem in je res dobra nalepka. Saj tudi na avtomobilih jo že ima marsikdo.

Bike Decals and Stickers | eBaymoutain bicycle frame stickers,bike sticker, bicycle brand sticker ...
Jaz pa imam doma skuter sicer, ni neka velika mašina to, nek velik motor, ampak ta skuter meni osebno popolnoma zadostuje trenutno in razmišljam, da bi si dala Monster nalepko nanj, ker je tako popularna pa res dobro izgleda. Prava carica bi izgledala. Vendar ne vem še čisto točno ali naj si dam samo eno nalepko ali dve, torej na vsako stran eno, da je bolj simetrično, da ni samo na eni strani na drugi pa ne.

3M dirt bike sticker set

Nekaterim mojim prijateljicam so nalepke popolnoma odveč pravijo, da jim potem izgleda avto oziroma motor, skuter, kakorkoli, preveč načičkan, ampak ne vem, meni je pa res super, čisto drugače izgleda. Jaz se bom ravnava po svojih načelih in svojih željah, svojih ciljih, in tako kot bom jaz svoj skuter opremila takšen tudi bo in mi je prav vseeno, če komu ne bo všeč oziroma mu bo. Glavno, da bo meni všeč! Morate si opremiti svojega jeklenega konjička tako kot vam paše in ne tako kot drugi govorijo, da je lepo oziroma ni lepo. Vaša beseda je zadnja!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *