Se morajo oblačila vedno skladati s torbico?

Vse se mora vedno skladati med seboj, če ne popolnoma pa vsaj 90%. Trenutno mislim s tem skladanjem, da torbica z denarnico tvorita celoto. V kakšnem odtenku je torbica more biti nato tudi denarnica. Ne moreš imeti bordo rdeče torbice, ven pa povleči žareče zeleno denarnico, ne paše skupaj kajne?

Rezultat iskanja slik za women bags wallpaper

Seveda, logično, da ne bomo vedno gledali, da se vse sklada med seboj, saj ponavadi, ko prestavljaš iz ene denarnice v drugo oz iz ene torbice v drugo nato pozabiš polovico stvari še doma, sploh če si v hitenju, potem pa se tako niti ne spravljaš prestavljati reči. Vendar, če pa smo oz ste takšne, da more biti vedno vse popolno pa je fajn, če pašejo svari skupaj. Sama recimo nisem takšna, da morejo vsak dan pasati skupaj oblačila, z recimo denarnico, ampak če pa grem recimo ven takrat pa more biti vse perfektno. Saj ven, na zabavo se ne gre vsak dan, in ko greš pa je super, če je vse lepo. Sama ne hodim vsak vikend ven, ker se mi niti ne da, vendar ko grem pa je to nekaj posebnega.

Najraje oz. najbolj všeč mi je, ko se s prijatelji dobimo ali pri meni doma, ali pri komu drugem doma, si večer nalijemo kozarček vina, narezek, pokramljamo, se družimo, zaigramo kakšno družabno igro, to je meni osebno bolj všeč, vendar se pa ne branim če se zmenimo kdaj pa kdaj in gremo prav ven. Zelo všeč mi je, ko se s sestričnami zmenimo in gremo skupaj ven ter logčino že od malega smo skupaj se ponavadi skupaj zrihtamo pa gremo direktno od ene pri kateri pač smo direktno ven, to mi je res zelo všeč, to druženje, da nam je še vedno ostalo skupno, in da smo še vedno tako povezane, se skupaj naličimo, lase uredimo, mogoče nohte uredimo če je potrebno tudi, in se prav tako zabavamo, če slučajno katera nima dovolj dobre večerne torbice, si sposodi od druge, ker ti je pač tale torbica zelo všeč njena, in res, fantastično je to! Kako pa je pri vas? Se še družite z družino, svojimi sorodniki ter se še vedno zabavate kot pred mnogo leti nazaj?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *