Morje,… malo drugače

Ljudje, če smo na morju imejmo te nek luksuz na morju! Pa če vemo, da nimamo nekaj preveč denarja, pa si dajajmo vsak mesec na stran pa ne rabimo veliko do trideset evrov recimo, saj ni treba več in se čez dvanajst mesecev, ko gremo spet na morje konkretno pozna ta denar, pa še potem damo nekaj zraven in lahko uživamo.

Luxury Country Rentals : Holiday Homes for Rent

Gremo potem lahko na morju na pijačke, na vodne skuterje, pa jadrnice, čolne, karkoli res. Saj stvari niso nekaj pretirano drage, ampak če nimamo potem nimamo, dobro vem kako je to, ko nimaš, ampak sem se sama pri sebi naučila, da če varčuješ vsak mesec malo po malo pa imaš na koncu lahko ogromno! Sedaj, ko sem prišla malo bolj k denarju, ker imam redno službo in to si lahko marsikaj več privoščim.

Luxury-sea MIG675 Hydrogen Powered Boat | Contemporary Masculine

Pa tudi moj fant ima redno službo, pa še sama sva, nimava otrok in si pač malo privoščiva luksuza. Letos imam namen mojega dragega na morju izredno razvajati, mu bom pripravljala razne romantične večerje s sadjem, šampanjcem, svečkami, razni večerni sprehodi po obali, v namenu imam tudi iti na neko jahto, če vozijo kaj kakšne turiste bom to sigurno izkoristila in bova šla tudi na to. Res hočem ga razvajati, ker tudi on mene zelo razvaja in sedaj, ko lahko ga hočem jaz še veliko bolj nazaj. Letos bova šla kar na našo prelepo obalo, ker mi je pri nas zelo všeč, posebej Portorož mi je ful všeč tam najbolj, ne vem zakaj ampak me od vseh mest tam doli najbolj pritegne tale. Že mora imeti nekaj takšnega, da mi je tako kul. No letos imava namen iti dvakrat na morje, enkrat na našo prelepo obalo, sama, potem drugo morje pa s prijatelji, ki so tudi poparčkani med seboj in gremo tudi za nekaj dni skupaj, da se zabavamo vsi. Letošnje leto imam občutek, bo zelo odlično! Vsaj moje.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *