Dopust za vso družino!

Počitnice za družine jupi jupi juhej. Obožujem družinske počitnice. Ta čas je meni osebno najboljši. Z mojo družino smo se od zmeraj razumeli in še vedno se. Že od malega, odkar sem začela govoriti in razmišljati, ko sem začela razumeti svoja čustva in ves svet okoli mene sem svojim staršem najbolj zaupala in oni so tudi med mojimi najboljšimi prijatelji.

4 Rituals to Create a “Green Family” - Dr. Jim Taylor

Zame niso počitnice z družino samo tisti en teden ko greš nekam, da nisi doma, ampak zame so počitnice vsak dan, ko sem lahko z mojimi in se zabavamo. Res je nekaj druga, ko greš nekam in si skoz skupaj, ker ne rabiš iti ali v šolo, službo, nikamor ne rabiš iti, če ni nuja, to je razlika drugače ja, ko si pa doma pa pač ne moreš biti skoz skupaj, ker je pač treba služiti denar. Ampak, ko pa pridemo vsi na kup, recimo zvečer pa si skuhamo kavico se usedemo zunaj na terasi, ali pa ob kakšnem martiniju namesto kavici in se sedaj, ko je bolj dolgo svetlo zunaj in se takoj zaklepetaš do kakšnih desetih, enajstih zvečer in je takoj dan naokoli in tako potem tečejo še ostali dnevi.

Če pa greš na počitnice na morje, kras, kamorkoli, recimo terme ali kaj podobnega, tam pa si od jutra do večera skupaj imaš skupaj zajtrk, kosilo, večerjo, kavice, sladice in podobno. Počitnice in ves prosti čas s svojo družino so neprecenljivi!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *