Miele: Revolucionarna pečica

Verjetno nismo edini, ki obožujemo dobro pripravljeno hrano. Mielejeve revolucionarne pečice generacije 7000 vedno znova poskrbijo za ravno prav pečene dobrote. Helena Rizzo, svetovno spoštovana vrhunska kuharica je za Miele povedala: »Nič ni lepšega kot servirati obrok, pri katerem je vse, kot je treba.« Miele je zasnovan, da dosega kar je bilo prej nedosegljivo.

Mielejeve pečice poskrbijo, da je vsaka jed pečena z zanesljivo natančnostjo. Odlikuje jo brezvrvični termometer za živila, ki poskrbi, da je mojstrovina pripravljena na prav poseben način do želene središčne temperature. Za piko na i pa se na koncu tudi avtomatsko izklopi. S pomočjo Mielejevih revolucionarnih pečic bodo še tako amaterski kuharji svoje kreacije lahko ponesli na povsem novo raven.

Miele bliskovito spreminja vse, kar ste vedeli o kuhanju. Predstavljamo vam pečico Dialog, ki je svoje ime dobila po Mielejevi ekskluzivni tehnologiji. Ta je s pomočjo visoko naprednih senzorjev ves čas v dialogu z jedjo, kar uporabniku zagotavlja vselej popolno toplotno obdelavo živil. Si predstavljate, da bi lahko naredili vse, kar je bilo doslej nemogoče? Uporaba enot Gourmet Unit kuharjem omogoča, da raziskujejo povsem nove teksture in eksperimentirajo z različnimi temperaturami.

Pravi kuhar ima svojo kreacijo ves čas na očeh. Vgrajena kamera vsako minuto posname sliko vaše stvaritve v visoki ločljivosti in jo posreduje na vaš pametni telefon. Tako imate možnost, da stanje v pečici preverite kadarkoli vam srce poželi. Kaj, če vam povemo, da se za vedno lahko poslovite od prepečenih jedi? S tehnologijo TasteControl je prepečenost zdaj le še grenka preteklost. Po časovno krmiljenem času priprave se notranjost pečice nemudoma ohladi. Tehnologija pa taka, kajne?

Si predstavljate, da bi lahko kuhali v pari, pekli na žaru in pekli slaščice vse v eni pečici? To je vaš veseli dan, saj vam predstavljamo Mielejevo kombinirano parno pečico, ki je v svetu kuhinj začela pravo revolucijo. Le-ta omogoča izbiro kombinacije kuhanja v pari in še enega načina gretja. Vse zgolj zato, da bo vaša mojstrovina dobila popolno konsistenco in da bodo ob okušanju vaše brbončice prešerno zaplesale.

Miele ni odgovoren za zgolj eno revolucijo v svetu gospodinjskih aparatov, saj vedno znova odkriva nove meje in postavlja nove mejnike. Le kakšen podvig nam bodo predstavili prihodnjič?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *