Edinstveni Swarovski optik

Edinstveni Swarovski optik izdelki so izdelani v Avstriji in ponujajo enih od najboljših optičnih parametrov, kar smo jih videli. Imajo še vedno revolucionarne optične inovacije, ki zagotavljajo neverjetno ostro in kristalno čisto sliko. Tehnologija Swarovision ponuja leče HD, ki vsebujejo fluor in odstranjujejo ukrivljenost polja ter tako zagotavljajo najboljšo ločljivost brez robnih učinkov, kot je kromatska aberacija. Ta zasnova ravnega polja zagotavlja nadrealističen in zelo živ pogled, bogat s podrobnostmi, kar ni edina edinstvena lastnost.

Swarovski optik nudi široko vidno polje, ki vam pomaga pri opazovanju premikajočih se predmetov in neverjetno blizu fokusa, kot nalašč za makro opazovanja. Popolnoma večslojni premazi Swarobright, Swarodur in Swarotop povečajo zvestobo barv in povečajo prepustnost svetlobe, medtem ko Swaroclean na zunanjih površinah stekla zmanjša količino vlage in drugih delcev, ki se oprimejo leč. Če iščete vrhunski daljnogled, ki ponuja najboljšo sliko na trgu, je daljnogled Swarovski za vas!

Swarovski optik nudi široko vidno polje, ki vam pomaga pri opazovanju premikajočih se predmetov in neverjetno blizu fokusa, kot nalašč za makro opazovanja. 

Swarovski ima neverjetno in edinstveno ergonomsko obliko. Spodbuja hkratno držanje in ostrenje z eno roko zahvaljujoč svoji zasnovi odprtega mostu. Zelo uravnotežen in udoben na dotik, zagotavlja popolno prileganje v roki. Privlačen temno zelen gumijast oklep zagotavlja trden oprijem, magnezijevo ohišje pa se učinkovito bori proti koroziji in jih naredi precej lahke. Swarovski so zaprti in prečiščeni z dušikom, zaradi česar lahko prenesejo ekstremne vremenske razmere v naravi. So vodoodporni, proti meglenju in se ne bodo pokvarili, če jih uporabljate na 4m. Prevleka Swaroclean na zunanjih steklenih površinah je le dodana vrednost, saj zmanjšuje količino vlage in drugih delcev, kot je prah, ki se oprime leč, zaradi česar so zelo enostavne za čiščenje. Preverite tudi Swarovski EL Range – daljnogled z daljinomerom.

Z uporabo najboljših materialov in napredne optične tehnologije so ti daljnogledi opremljeni z obliko ravnega polja, ki odstrani ukrivljenost polja z dvema ploščama med prizmami in okularji. Slike, ki jih vidimo skozi daljnogled, so brez robnih učinkov. Velika lahkotnost pogleda je tudi rezultat napredne optične zasnove okularja in njegove popolne poravnave. Swarovski optik je tudi odporen na bleščanje in zagotavlja zelo bogato, živo in jasno sliko. Zato nekateri menijo, da so to najboljši ornitološki daljnogledi na trgu. Osupljive slike Swarovski so trenutno najboljše na trgu in bodo razveselile vsakega naprednega kupca, tako izkušenega, kot začetnika lovca. Vsekakor gre za izbiro, katere zagotovo ne bomo obžalovali. Med vrsto različnih modelov, pa seveda poiščite tistega, ki se bo najbolje skladal z vašimi potrebami. Glede na ponudbo, bo zagotovo vsak našel sebi najbolj primernega.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *