Izbira gostovanja za postavitev bloga

Veliko ljudem se je sigurno že kdaj porodila ideja, da bi se ukvarjal z bloganjem, ampak je bila ali ta, da ni vedel/-a o čem pisati ali pa je med bolj sramežljivimi in se noče izpostavljati. Porajajo se tudi misli kot so, kaj sploh bom imel od bloganja, kam na katero domeno sploh naj postavim ta moj blog, da bo v redu, kje in katero spletno gostovanje si naj priskrbim, se mi bo to sploh izšlo, bo kdo sploh bral moj blog in še in še je različnih vprašanj in odgovorov na to ni, razen, če rečeš, „dovolj je“ in se pač enostavno rečeno podaš v ta posel in je to to, pač preizkusiš če to je sploh zate in če te bodo ljudje sploh brali. Izbira gostovanja za postavitev bloga pa je odvisna samo od vas za kaj se boste odločili.

Rezultat iskanja slik za Izbira gostovanja za postavitev bloga

Zelo popularni danes so Hostko.si, moram reči, da so se res zelo povzdignili in da jim ta posel res leži in vam bodo res znali svetovati če česa ne boste vedeli! Čisto vsakemu z še ne vem kako smešnim ali neumestnim vprašanjem znajo odgovoriti na zelo lep način. Torej, če se odločite za blog si izberite tudi pravo domeno, da bo res opisovala vas, kakorkoli rečeno, vsest se morate, si vse napisati najbolje v nek zvezček, zapisati cilje, v kakšnem roku hočete to doseči, v glavnem res vse kar je potrebno za res dober blog.

Korak po koraku in bo prišla celota. Nič ne nastane iz danes na jutri, tudi otrok se ne rodi iz danes na jutri, tako da ne biti nestrpni, bodite resnično potrpežljivi, in ne pozabite na kakšno stvar, misliti morate na vse. In če boste imeli vse kot je treba, samo gasa, pisat bloge in gremo dalje!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *