Praktična darila za športnike

 

Rekreativno ukvarjanje s športom danes zapolnjuje dokaj velik del našega življenja in prostega časa. Pri nakupovanju daril za rojstne dneve in druge priložnosti tako ne morete zgrešiti, če izberete darilo, ki se izkaže za koristno prav pri rekreaciji in jo napravi bolj učinkovito.

 

Takšno darilo je lahko športna ura, ki meri srčni utrip. Poleg omenjene funkcije, ki nam pomaga nadzirati svoje telo med vadbo, imajo takšne ure še mnogo drugih pomembnih lastnosti:  merijo porabo kalorij, štoparico in pa alarm, ki nas lahko vsakodnevno opominja, da se moramo lotiti vadbe. Športne ure so tudi na pogled privlačne, večinoma pa so tudi vodoodporne.

 

Za tehnološko bolj napredne navdušence nad športom pa je bolje izbrati kar Bluetooth prsni pas za merjenje srčnega utripa. Tako kot ura, tudi ta meri srčni utri, izračuna povprečen srčni utrip, porabo kalorij, prav tako pa te podatke tudi shranjuje in pošilja na vaš mobilni telefon ali računalnik. Deluje na baterijo, ki jo je mogoče večkrat polniti.

 

Vsi kolesarji bodo navdušeni nad športno kamero za na čelado. Ta jim bo omogočila snemanje svojih podvigov in spustov, ki jih bodo lahko nato podoživeli na računalniku, ali pa jih delili s svojimi prijatelji. Športna kamera za na čelado ima tudi vgrajen mikrofon, deluje pa na baterije.

 

Za večjo varnost pred poškodbami, ki lahko nastanejo ob športni aktivnosti, lahko podarite tudi ščitnike za roke in noge. Ščitnike se uporablja tako pri kolesarjenju in pri vožnji z rolerji, kot tudi pri nekaterih vrstah borilnih veščin in plesa.

 

Pri izbiri darila za športnice ali športnike tako resnično ne smete imeti nobenih težav.


Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *