Detektor radarjev je tukaj

Bodite previdna voznica ali voznik in si omislite radar detektor. Grožnjo v prometu danes ne pomenijo le drugi udeleženci, na njihovo prisotnost smo se že navadili in smo, posledično, se sposobni prilagajati eden drugemu. To pa ne velja tudi za prisotne policiste.

Kazni za vožnjo preko dovoljene hitrosti pri nas skokovito rastejo, kljub temu da naš realni življenjski standard pada. Pred problemi s policisti na cestah vas tako danes lahko že obvaruje radar detektor.

Radar detektorji sicer obstajajo že nekaj časa, a kot se spreminja tehnologija, ki jo uporabljajo policisti za merjenje hitrosti vožnje, tako se spreminja tudi tehnologija radar detektorjev. Ti so danes močno izpopolnjeni in vam nudijo skoraj popolno pomoč pri zaznavanju radarskih merilnikov hitrosti – to so avtomobilski ter stacionarni merilniki hitrosti. Malo slabše se odrežejo le pri zaznavanju laserskih merilnikov, ki merijo hitrost s pomočjo hitrejših laserskih žarkov. A pri teh so zanesljivi le motilci laserjev, ki pa so v Sloveniji prepovedani za uporabo.

www.radardetektor.si.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *