Že imaš svojo top pametno zapestnico?

Vsak dan je dan zase, poseben dan. V prav vsakem dnevu imamo v mislih nekaj čisto novega, si zaželimo kakšne stvari, ki so nam kapnile na pamet in nam bo to venomer hodilo po mislih dokler si tega ne bomo kupili oziroma je dobili.

Tako je bilo pri meni, nekega dne sem se zbudila, zjutraj ponavadi malce prečekiram prvo te spletne portale in sem videla eno žensko, ki je imela pametno zapestnico in ponavadi meni te stvari niso bile nekaj pretirano všeč, ampak na njej mi je delovala ta TOP pametna zapestnica res top in seveda ko vidiš da nekomu nekaj tako super duper paše ti postane všeč, čeprav ni rečeno, da bo na tebi prav tako pasalo kot na tisti osebi na sliki.

No in to zapestnico sem seveda par dni premišljevala, če bi si kupila, ker menila sem da bi meni tudi tako pasala nisem pa bila prepričana. No in sem se po kakšnem sedmem dnevu le opogumila in si jo naročila preko spleta.

Rezultat iskanja slik za pametna zapestnica fit shop

Ko sem nato prejela na dom to pametno zapestnico mi je bila ful huda. Prav videla sem se kako tečem z njo, kako sem mnogo bolj aktivna, ker drugače ne telovadim kaj pretirano, ampak tale zapestnica ti požene po žilah pravi adrenalin in imaš takoj zjutraj prvo misel, da je treba iti v fitnes ali pa na samo en krog teka.

Ne vem zakaj, ampak name ima ta zapestnica takšen vpliv. Seveda bo imela na vsakega posameznika svoj vpliv, ampak name ima res dobrega. Smešno kako te lahko ena takšna čisto navadna preprosta stvarca tako zasvoji in ti postanejo všeč stvari, ki ti nikoli niso bile kaj pretirano všeč, res ful dobro!!!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *