Že imaš svojo lepotico

Kako se počutiti dobro, se zbuditi odlično? To je samo ena beseda in verjamem, da vam bo vse takoj jasno in to je – posteljnina. To je tisto pravo zaradi česar smo nato cel dan to kar pač smo. Če smo tečni, slabe volje, karkoli negativnega je to je samo zaradi tega kako spimo.

Image result for posteljnina

Če pa spimo lepo, kar nam zelo pomaga, če imamo kot prvo dobro vzmetnico ter seveda, vsekakor dobro posteljnino, po možnosti lepo svežo, to je nekaj najbolj magičnega. Sveža posteljnina in spimo kot ubiti! Plus tega, če ležimo na nečem lepem, da je že material res fenomenalen, potem prav ni besed kako opisati to.

Se vam je že kdaj zgodilo, da če ste zelo slabo spali, da potem čez cel dan niste mogli nič prav narediti, ker preprosto niste imeli nobene moči, nič energije in to pač niste bili vi? No meni se je to zgodilo že velikokrat, sploh ker grem zvečer spati s polno mislimi in ker toliko premlevam in premlevam, da nikakor ne pride do spanca katerega si zaslužim, in to sem popolnoma sama kriva.

Pa lahko imam lepo svežo posteljnino, vzmetico tako imam zelo dobro, ampak veliko smo si ljudje tudi sami krivi, ker nikoli ne smeš premišljevati o problemih preden greš spat, ker garantiram da se bo noč vlekla v nedogled, kajti spanca ne bo na plano! Ko se zvečer vležemo v posteljo se dajmo kot prvo sprostiti, pomislimo na nekaj lepega in ne na težave in če nam gre kdo na živce tudi nikakor si ne privleči takšnih ljudi na plano, ker prav tako ne boste mogli spati. Mislite samo na nekaj lepega in pomirjujočega. In če naredite to je spanec garantiran!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *