Sreča

Pravico do sreče ima vsakdo, vse je odvisno samo od tega, kako si kdo naredi svoje življenje, da bo srečen! Življenjska doba je nekje do sto let, kdor ima to srečo, drugače pa kar manj. Torej zakaj bi si svoje življenje otežili, če si ga lahko za teh 60, 70, 80, in tako naprej let olajšamo! Andromeda vam lahko s tem olajša situacijo in vam vedežuje kaj vas v prihodnosti čaka, in kaj lahko spremenite, da bo vse bolje.


Sreča je nalezljiva. Če je nekdo srečen, bo s tem tudi osrečil druge ljudi okrog sebe. Tudi sam ko vidim koga, ki kar žari od sreče sem kasneje še sam srečen, čeprav prej nisem bil. Smeh in pozitivna naravnanost človeka okrepita, saj bolj kot je človek vesel, manj razmišlja o vsakodnevnih težavah. Veste kako bi bilo, če bi vsi samo o težavah razmišljali?

Grozno bi bilo! V službi se najdejo težave, doma tudi kdaj in kdaj, potem pa še kje drugje, in če bi samo o težavah premišljevali bi še zboleli od vsega tega stresa, ki je lahko naš največji sovražnik! Zato glejte na življenje kot nekaj lepega, in bodite veseli, da obstajate. Delite srečo z drugimi, pokažite ljudem, ki jih imate radi kako jih obožujete, pogovarjajte se o dobrih rečeh, raziskujte nove okoliščine in tako naprej.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *