Se lahko navadiš ročne ure, če je dolgo ne nosiš?

Ali so ročne ure res pravi modni dodatek? Ja so! Marsikdo pravzaprav sploh ne gleda na uro in jo vseeno nosi, veliko pa je takšnih, ki jih nosijo, ker jih tudi uporabljajo. Sama sem bila že lep čas nazaj nora na ure, vsak dan sem jih nosila, to je res že dolgo nazaj, ko sem bila še otrok in nisem imela še prav mobitela.

Ko pa sem dobila svoj mobitel, sploh takrat, ko so postali bolj pametni mobiteli, da je bilo zraven sms.a, klicanja in igre kača še kakšne druge aplikacije, ko te je zasvojilo, ko si bil po cel dan na tej napravi, potem pa sem se navadila samo še na to, da sem gledala na mobitelu uro, potem so minevala leta, in ure sploh nisem več nosila. Sedaj po res dolgem času pa sem našla na rocnaura.si res lepo uro in sem si jo mogla kupiti.

Rezultat iskanja slik za women with watch excellanc

Ko sem jo dobila domov mi je bilo od začetka res čuden občutek, nisem je mogla nositi več kot par ur, pa še to sem jo vmes skoz in skoz prestavljala gor – dol. Prvih par mesecev je bila kriza s to uro, res je nikakor nisem mogla dolgo nositi, sedaj pa, ko je minilo skoraj leto in ko sem vsaj po par ur na dan nosila to uro pa sem se je res navadila. In res je ura prelep modni dodatek.

Če si oblečen, brez kakšnih drugih dodatkov, pa da imaš samo uro bo to res bombastično! Najraje imam ure, ki imajo tanek pas sem tudi ugotovila, mnogo lažje jih nosim, kot pa tiste katere imajo malce debelejši/širši pas. Mnogo enostavneje jih je za nositi, niti jih ne čutiš na zapestju, tako so lahke. Tako da, če niste ravno pristaš ur in si mislite enako kot jaz, eh to me moti, to ni zame, probajte jo nekaj časa nositi in se je boste kar hitro navadili.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *