Ročni “fuzbal”!

Če ne morete igrati nogometa zunaj v naravi na nogometni površini in vas vseeno mika igranje nogometa, ali pa ste poškodovani in ne morete igrati zaradi poškodbe, potem je dobra opcija tale, da  si omislite ročni nogomet. Ročni nogomet je za vse tiste privržence, ki obožujejo nogomet in pa seveda tudi tiste, ki so malo manj navdušeni nad njim.

Moja sestrična ima doma tale ročni nogomet in vedno, ko imamo pri babici neko zabavo, piknik, karkoli, kjer je cela družina na kupu in se družimo, pripeljejo tale nogomet tja, da se poigramo. Sama sem nekajkrat preizkusila tole igro, pa ko sem dvakrat probala mi ni bila neke všeč, ampak ko pa sem potem še nekajkrat igrala pa sem prav noter padla in sem prav navdušena nad njim, da bi to najraje imela kar sama doma.

Vsi mislijo, da punce nismo za tovrstno igro, ampak se krepko motijo. Če ne smo kje celo boljše od fantov v igranju ročnega nogometa. Punc se nikoli ne sme podcenjevati, sploh pa ne pri športu, ki se imenuje nogomet. Sploh pa, ko sem gledala malo cene, koliko stanejo te zadeve, sem ugotovila, da je cena dokaj solidna, se suče nekje največ do štiristo, petsto evrov, koliko sem pač sama gledala, ne vem, mogoče so kje tudi dražji, ampak jih jaz nisem zasledila.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *