Nujen modni dodatek je…?

Kaj je ženski najbolj nujen modni dodatek, oziroma dodatek, ki ga potrebuje vedno kamorkoli gre? Ženska torbica! Sama brez nje ne morem nikamor.

Kožne torbe i torbice skomina

Ker že, če imaš denarnico, mobitel, potem kakšna labela se najde, pa žvečilni gumiji, robčki, mogoče dežnik in tako naprej, toliko stvari potrebujemo ženske, da preprosto potrebuješ torbico, ker drugače je hudič.

Sama, da grem v službo recimo, pa da ravno tisti dan si rečem zjutraj, pa eh ne bom nosila dežnika s seboj, pa ravno tisti dan bo dež in ga bom potrebovala! Ali pa da bi robčke pustila doma, ker jih ponavadi nič ne potrebujem, in ravno ko bi si jih pustila doma bi pa jih potrebovala. Zato pa sama nosim vedno s seboj torbico in vse v njej kar imam zmeraj, ker drugače je to šment.

Saj če recimo gremo ven ne nosim vsega s seboj, samo denarnico, mobitel in mogoče kakšno potrebno ličilo, druga pa nič, pa še za to potrebuješ torbico. Včasih si prav želim, da bi bile ženske moški, ko ne potrebujejo prav ničesar samo žep v hlačah potrebujejo, da dajo noter denarnico in je to to. Samo po drugi strani pa je super biti ženska, sploh ko imaš toliko različnih vrst torbic, pa toliko različnih barv, da te kar glava peče in lahko izbiraš, da na koncu ne veš kaj sploh bi. So prednosti in pomanjkljivosti ja.

Ženske torbice 2012 - modne torbice 2012 204.fotka | GenSpot

Jaz pravim tako, glavno da je denarnica polna denarja pa je vse super!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *