Najbolj priljubljeni lasni podaljški so …

Veš kaj so clip on podaljški, si jih slučajno že kdaj uporabila? Če še nisi pa kar beri dalje,… Te vrste podaljški so podaljški na sponke, špangice, stroškovno ni to pretirano draga zadevica in pa še zelo so enostavni za namestitev ter vzdrževanje. Ti so na lestvici med najbolj prilubljenimi kar danajšnje ženske najraje uporabljajo od vsega.

Image result for clip on podaljški

Učinek je takojšen, ko se ti zaljubi postati dolgolaska, si greš samo po svoje podaljške in urediš in je to to, ne vplivajo pa le na podaljšanje las, ne boš imela samo zelooo dolge lase, imela boš tudi še volumen !!! In te špangice s katerimi se le to pritrdi ne poškoduje tvojih naravnih las, kajti saj vemo, da smo vse ženske »navajene« naših las, grozno bi se počutile, če bi kar naenkrat bile brez las oz. da bi naenkrat začeli biti grdi kot da jih nič ne negujemo in podobno.

Če ima ženska negovano kožo in lase to tisti največji adut, ki ga ima, plus postavca pa še en dodaten in še večji plus, vendar ni pa tako nujno kot pa lasje in obraz, da je le to negovano. Predstavljajte si da vidite žensko katera ima cele razcufane lase, vse ji štrli na svoj konec in da ima ogromno mozoljev in nič ne naredi da bi se tega znebila ter ji je vseeno. Vam bi bila takšna punca, ženska všeč?

Mislim da ne, prej verjamem, da bi pogledali žensko katera ima tako lepe lase, da se kar šajnajo, da pa o obrazu niti ne govorim, imam prav? O ja imam pa še kako. Negovan človek je človek za katerim se bodo vsi ozirali in mu bodo »fauš«, ker sami niso takšni. Tako da,  če želite biti res ženska za katero se bodo ozirali pogledi potem je čas,da začnete delati na svoji zunanji lepoti, ampak v tem smislu, da pač skrbite za lase, da skrbite za obaz, da jim dajete dovolj hranil, dovolj vlažnosti, da so lepi. Nič od tega ne bo lepo če ne boste čistili in negovali le tega.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *