Kjer je volja, tam je pot …

Se dobro prehranjuješ? Dovolj telovadiš? Kako telovadiš? Hočeš narediti nekaj dobrega za svoje telo? Hočeš postati fit? In še tisoč raznoraznih vprašanj je katere bi lahko postavili, da bi videli kako vi gledate na zdravo življenje, telovadbo, naše / vaše osebno dobro počutje. Odgovorite si sami pri sebi kaj si mislite o teh vprašanjih in če nič ne počnete zase ali je čas, da nekaj ukrenete in da začnete malce migati. Mogoče si sami pri sebi mislite, da ja, saj bi začeli telovaditi, vendar nimamo dovolj moči, dovolj motivacije, nekega cilja, da bi to počeli, da sami tega ne zmorete? Poznam zelo veliko takšnih ljudi, ki vedno imajo na vsako vprašanje negativen odgovor, vendar jaz govorim tako: »vse se da če se hoče«!Osebno trenerstvo v fitnes centru AS'Fit - Škofja Loka

 

Res pa je, da je potrebno imeti res veliko motivacije, če se sami k nečemu spravimo. Priznam, da je lažje, da nas nekdo vodi in je strog do nas, tako vsaj nekaj naredimo. Recimo osebni trener Matevž Krajnc je res super trener, ker te tako vzpodbuja, da narediš popolnoma vse, že zaradi tega, ker bi te bilo sram, če ne bi naredil vsega kar ti reče. In ja, veliko lažje je če imaš neko uro, da se dobiš z osebnim trenerjem, ker preprosto moreš tja kjer sta dogovorjena že zaradi občutka krivde, da njega ne pustiš na cedilu, če si pa sam, da hodiš na kakšne skupinske vadbe ali pa fitnes pa si rečeš eh danes ne bom šel, nimam časa morem to pa to narediti, na koncu pa tako ravno tega ne narediš kar ti je tako »nujno«.

Ali pa zunaj zelo dežuje in grmi, pa si rečeš pa ne v tem vremenu pa nikamor ne bom šel, bom raje doma. Če pa si zmenjen z osebnim trenerjem pa nekako moreš iti in se prisiliti, ker ga seveda ne moreš pustiti, da te tam čaka tebe pa ne bo tam! In ravno zato je super, da imaš nekoga od vzadi, da te »tera«, sploh za takšne lene ljudi kot sem tudi sama, meni je to res fantastično, ker dobro vem da se sama nikamor ne premaknem.

OSEBNO TRENERSTVO – OSEBNO TRENERSTVO Mihael Ivanuša

In vem, zelo zelo verjamem, da je takšnih kot sem jaz še ogromno. Saj potem, ko treniraš pogosto in si skoraj vsak dan v tem se že počasi navajaš in ti to postaja tudi rutina, potem pa se nekako že znajdeš na svoji poti, da se znaš tudi sam gnati naprej, vendar pot do tja je dolga, ampak na koncu pa nobenemu ni žal, da je začel! Zato pa ne smemo čakati in čakati, ampak moremo nekaj NAREDITI in ZAČETI!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *