Kako mučna je lahko selitev

Ste se že kdaj morali seliti? To je najbolj mučno, kajne? Selitev te tako izčrpa, da je to nekaj neverjetnega. Sploh, če se preseliš iz bloka, kjer si bil prej s fantom v prvem nadstropju pri njegovih starših, doma ko pa živiš pri svojih starših pa si v eni stanovanjski hiši kjer je vse na izi in takoj vse pri roki, potem pa se odločiš za skupno življenje s partnerjem in končno po dolgih ogledih najdeš top stanovanje in še to je v četrtem nadstropju ter brez dvigala!

Potem pa izdihneš, ko nosiš vso robo, pohištvo in vse gor, potem pa ti pridejo še kako prav kartonske škatle v katere lahko nabašemo stvari (v tolikšni meri, da si seveda sposoben nositi vse to v četrto nadstropje peš).

Rezultat iskanja slik za selitev

Nisva prvo imela nič teh škatel, potem pa sva jih v trgovini malce pobrala, ko sva šla po nakupih pa so se našle in sva jih imela na pretek. Sva prvo gledala, da bi preko spletne strani kupila neke kartonske škatle, pa sem se spomnila, da včasih v trgovinah ob blagajni pustijo trgovke škatle, ki jim ostanejo, ko naložijo robo na police in, da lahko spraviš svoj velik nakup pa zakaj ne bi privarčevala, če sva že tako imela veliko dela in stroškov s selitvijo. Nato, ko pa sva kupila sedežno, sva pa raje kar doplačala in so jo mogli oni prinesti gor v četrto nadstropje.

Uff kako sem se jim smejala, ko so bili celi zadihani! Tako kot sva bila midva, ko sva vse ostalo mogla gor nositi. So pripeljali sedežno takoj zjutraj in reče gospod, ki jo je nosil gor „to pa je bila zdaj telovadba za dobro jutro“. Ni fajn biti doma v bloku, haha.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *