Kaj izbrati? Večjo ali manjšo?

Brez česa ženska ne more nikoli nikamor iti? To je čudežna stvar in čudežna beseda – torbica. V torbici pa tako ponavadi najdemo res marsikaj, stvari za katere si včasih niti mislil ne bi, da bi jih lahko našli tam.

Je pa odvisno od ženske kakšno torbico ima rada. Nekatere imajo raje menjše, nekatere imajo nekaj srednjega in določene imajo tako velike, da je torbica skoraj večja od njih. Sama se gibam med srednjo in največjo torbico. Vem ja, si mislite, zakaj za vraga bi potrebovale res veliko torbico?!

Image result for models with bags

Ne vem zakaj jo pravzaprav sama uporabljam, ampak meni je res všeč, vanjo dobim vse kar hočem. S seboj imam res polno stvari. Najbolj smešno pa mi je, ko si včasih vzamem manjšo torbico in seveda v manjšo ne dobiš vsega kar dobiš v veliko. In vedno se mi to dogaja, da potem nujno potrebujem nekaj kar sploh nimam zraven.

A ko pa imam v večini, vsak dan veliko torbico in imam vse s seboj pa v večini kar je noter sploh ne potrebujem, a ko pa nimam zraven takrat pa nujno potrebujem. Še sama ne vem zakaj je vedno tako. Velike torbice so prav tako če greš na kakšen hiter nakup po par izdelkov, ne potrebuješ nosilne vrečke, čisto vse lahko strpaš v torbico in voila, to je to.

Zato sama preferiram večje torbice. Pača kul so mi, všeč so mi, vanje dobim vse kar hočem in to je to. Najbolj pogrešam, ko imam včasih majhno torbico, in grem na primer v trgovino tako pogrešam tisto taveliko, da je to kar groza, v majhno seveda ne dobiš skoraj nič, mogoče kakšno manjšo čokoladico, haha. In kaj pa imate ve raje? Manjše ali večje torbice?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *