Izkušnja z nakupovanjem otroškega vozička

Rad bi vam predstavil mojo izkušnjo z nakupovanjem otroškega vozička. Lahko le rečem, da sem zelo zadovoljen s tem, da otroške vozičke ponuja tudi podjetje oz. otroška trgovina Lux4Kids, saj sem s kupljenim vozičkom v te trgovini zelo zadovljen. Pravtako so mi všeč tudi vozički v trgovini Mali-vragci.si, kjer sem si lahko ogledal zelo široko ponudbo tako običajnih kot tudi športnih vozičkov.

Sedaj pa pojdimo k moji zgodbi. Prvi otroški voziček sem kupil v otroški trgovini katere imena ne želim izpostaviti. Voziček je imel 2 leti garancije, kvariti pa se je zečel en mesec po nakupu. Najprej se je polomil zatič na ogrodju, voziček sem reklamiral, nazaj pa dobil odgovor da sem za poškodbo kriv sam. Kupil sem nov zatič, ki na srečo ni bil drag, po dobrem mesecu uporabe pa se je pojavil problem pri zavori, saj se je le ta velikokrat zataknila. Otroški voziček sem ponovno reklamiral, tokrat so sicer priznali njihovo napako ampak je postopek reklamacije trajal tri tedne, nadomestnega vozička pa nisem dobil.

Kasneje sem se odločil, da se s tem vozičkom ne bom več ukvarjal in si ogledal ponudbo na spletu. K sreči sem prišel do prej omenjenih spletnih trgovin, kjer so me pozitivno presenetili.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *