Gostovanje za WP stran

Best WordPress Hosting 2013 - The Cheapest and Free WordPress HostingVeliko krat berem, da ni vseeno kje imaš gostovano stran. In povem vam, da res ni vseeno! Boljši rezultati so, če je gostovana v Sloveniji, kot pa v tujini, predvsem zaradi IP-jev. Tako se naša stran hitreje nalaga pa še vse je lažje, saj je v primeru težav podpora v slovenščini.

Druga zelo pomembna stvar je tudi ta, da ni vseeno na kakšnem strežniku je gostovana naša stran. Opažam, da se moje WordPress strani na gostovanju ki je prav prirejen za ta CMS delujejo mnogo hitreje! Vsak CMS ima svoje zahteve, eni potrebujejo več tega, drugi več onega. V čem točno je poanta ne vem, ampak lahko pa povem kaj sam opažam.

10 Palabras: Weather | Learn Spanish BlogEnak primer je, zakaj Apple-ovi izdelki delujejo tako hitro in gladko. Ker je hardware prirejen softwareu, torej komponente so prirejene programu, ki poganja strežnik. Tako sem zelo zadovoljen in vesel, da sem se odločil za wordpress gostovanje pri Prasicek.si ker opažam res boljše delovanje in še zaradi tega mi stran v googlu raste na višje pozicije!

Sem bral, da hitrost strani zelo vpliva na SEO rangiranje. Pa tudi ljudje so dlje gor, če se jim željeni rezultati hitreje prikazujejo, sploh pa na moji strani, kjer gledajo vreme. Tako da priporočam da vzamete gostovanje ki je namenjeno za vaš CMS sistem. Se splača.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *