Dobra oblačila so ključna!

Kaj imate raje? Poletje ali zimo? Sama mnogo bolj obožujem zimo in mraz, zima je res moj top letni čas. Vendar za kakšne delavce, ki morajo zunaj delati pa je ta letni čas najverjetneje prava muka! Sploh, če še nisi dobro oblečen potem pa je to tako katastrofa, zato pa morajo biti res kar se da najboljša delovna oblačila, da se zaščiti pred mrazom, najbolje kakšna termo oblačila, ki so še dodatno bolj toplejša od navadnih. Mnogo lažje je za delati dobro oblečen, kot pa da si slabo oblečen in takoj ko stopiš na mraz te konkretno zazebe in si že napol zmrznjen.

Delovna podložena jakna Pilot Result 300X | Majice-tisk

Zmrznjen pa ne moreš funkcionirati, kaj šele da bi lahko karkoli delal fizičnega. Meni osebno je zima res takšen poseben mesec, prava posebna idila je to, če bi bil pa še sneg cel december, potem bi pa tako bilo vrhunsko, vsaj zame in še za kakšnega dodatnega, ki je kot jaz, ki obožuje mraz. Vendar lepo je, ko si lahko noter in gledaš kakšne filme, kaminček lepo greje in piješ vročo čokolado, zunaj pa je super, če lahko piješ kuhančka, perfektno res.

Delavci bi recimo lahko pili kuhančke in bi delali brez problema, ker bi jih to konkretno zagrelo, vendar kaj, med delovnim časom se ne sme biti alkohola pravijo. Kaj pa vam je zima všeč ali imate raje kakšen drug letni čas?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *