Avtomatsko kuhanje z Miele indukcijsko ploščo: hitro, enostavno in varno

Preizkušanje novih receptov je lahko zelo zabavno, če imamo pri roki dobre pripomočke. Strokovnjaki pri Miele so zato razvili nove indukcijske plošče iz serije 7000, ki so enostavne za uporabo, zmogljive, funkcionalne in vizualno estetske.

Sistem samostojnega prepoznavanja posode za ohranjanje temperature

Indukcijske kuhalne plošče Miele iz serije 7000 imajo to prednost, da lahko na njih brez težav premikate posodo. Če na primer kuhate obrok v več različno velikih loncih, jih lahko med samim procesom kuhanja premaknete na drug del kuhalne plošče oz. med seboj zamenjate, da vam bo med kuhanjem bolj udobno, vendar se bo temperatura, s katero plošča segreva posamezno posodo,  vseeno ohranila.

Enostavno upravljanje in čiščenje

Indukcijsko ploščo lahko upravljate s preprostim pritiskom prsta. Dodatna prednost pri načrtovanju kuhanja je tudi to, da vam ni treba skrbeti zaradi velikosti posod; tehnologija PowerFlex vam omogoča kuhanje tako v velikih posodah kot tudi manjših loncih.

Prednost steklokeramične površine je njena popolna gladkost in dejstvo, da med procesom kuhanja ostane razmeroma hladna; zato se na njej le redkokdaj kaj zažge. To vam bo omogočilo, da jo boste zlahka čistili.

Image result for miele indukcijska plošča

Ponudba

V tem trenutku so vam na voljo tri Miele indukcijske plošče iz serije 7000. Modela KM 7575 FL in KM 7897 FL sta obe indukcijski plošči, neodvisni od pečice; prednost prve je kar šest območij PowerFlex, prednost druge pa indukcija po celi površini plošče.

Avtomatsko kuhanje z Miele indukcijsko ploščo z vgrajenim odvodom sopare

Tretja možnost je energijsko najbolj učinkovita; gre za model KMDA 7774-1 FL, indukcijsko kuhalno ploščo z vgrajenim odvodom sopare. Ponaša se z energijskim razredom A++, dvema območjema PowerFlex, avtomatskim uravnavanjem stopenj moči ventilatorja s pomočjo tehnologije Con@ctivity (napa se sama od sebe odzove na nastavitve indukcijske kuhalne plošče), intuitivno SmartSelect hitro izbiro s številčnimi lestvicami, učinkovito filtracijo z desetslojnim filtrom iz plemenitega jekla ter energijsko varčnim in zelo tihim ECO motorjem.

Tehnologija TwinBooster obenem omogoča pametno razporeditev energije: po potrebi se lahko vsa združi v enem kuhalnem polju ali pa razporedi. Sistem Stop & Go bo obenem poskrbel, da ne boste nikdar več prismodili ničesar, tudi kadar kuhate več jedi hkrati in le težko obvladujete vse lonce; s preprostim pritiskom na gumb lahko v istem hipu znižate temperaturo vseh kuhalnih polj na 1. Avtomatsko kuhanje z Miele indukcijsko ploščo z vgrajenim odvodom sopare iz serije 7000 bo tako vaš proces kuhanja napravilo bolj preprost, udoben, učinkovit in varen.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *