Ali je čas za ločevalno dieto?

Ste tudi vi takšen tip človeka, da si vsako Novo leto zadate, da boste še en mesec jedli kakor vam srce poželi nato pa bo na vrsti ločevalna dieta in bo treba začeti delati nekaj na postavi, da boste na morju kolikor se le da popolni? No jaz sem takšna, točno takšna. Jaz si zadam, da prvi teden se še lahko pregrešim potem pa po enem tednu se začne nekaj resnejšega, neka dieta in zdrav način življenja, ampak iskreno povedano mi nikoli ne uspe, tudi letos mi ni. Mislite, da sem imela samo en teden v Novem letu še „free“?

Rezultat iskanja slik za ločevalna dieta

Eh, kje pa, sedaj je že april, skoraj maj in jaz še nič nisem niti malo začela delati na sebi. Vedno dnevi tako hitro minejo in sem utrujena že takoj po službi kakor pridem domov, naredim nekaj hitro za jest in se mi ne da popolnoma nič več, v službo si rečem da si bom začela nositi nekaj dobrega in zdravega, ampak vedno se zjutraj zadnjo minuto zbudim in si nič ne vzamem s seboj, potem grem še po poti v pekarno po neke štručke kar je velika napaka, saj v pekarni so zadeve dokaj mastne in ne vem, če so ravno primerne za nek zdrav stil življenja. No, poletje bo sedaj že skoraj tukaj jaz pa še niti malo nisem začela prav migati.

Moram pa priznati, da mi je uspelo in kakšnega enega kozarca (2 dcl) priti na to, da spijem DVA LITRA vode na dan! Že to je ogromen začetek glede da drugje popolnoma padem. Zakaj je tako težko začeti? Tudi sama tega ne vem. Vem pa, da če bi imela nekoga ob sebi, ki bi me skoz vlekel naprej, mi dajal naloge in se že skoraj da drl name, če slučajno česa ne bi naredila, nekoga takšnega bi potrebovala ob sebi. Osebni trener bi bil zame res po mojem mnenju nekaj najboljšega, ampak še do tega se ne spravim. In tudi dobro vem, da kakor bi spremenila svoje dosedanje dneve bi bilo moje počutje na vrhuncu, bolj bi bila vesela pa tudi zdrava, ampak kaj ko smo ljudje takšni, ki venomer jamramo, ne vzamemo si časa, ker smo skoz urujeni. Nič, ne bo preostalo drugega kot pa da se vzamemo v roke, kajne?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *