Pišem, rišem,…

Na mizi včasih potrebujemo neke vrste planer, namizne mape, da si zapišemo svoje obveznosti, ki jih imamo za čez dan, mesec, leto in tako naprej. Vse obveznosti si je res težko zapomniti, sploh, če jih imamo ogromno, da smo bolj delavni človek, ki veliko dela in more si veliko zapomniti, vendar vsega si res ne moremo zapomniti.

Usnjeni izdelki, torej planer, ki ga nameravamo imeti na mizi lahko vašo pisalno mizo konkretno polepša že zaradi tega, ker miza ne bo več prazna in takoj, ko se boste spravili kaj delati ali pa boste dobili nek klic, ki bo za vas zelo pomemben in boste morali gledati dneve kako vam kaj ustreza bo ta planer kot nalašč na pravem mestu. Ne bo vam potrebno gledati po torbah, da najdete planer ali pa med vsemi mapami, če ste ga mogoče založili.

leather planner book myhandboundbooks etsy

Tako boste imeli res vse pri roki. Sam sem kot primer imel stekleno pisalno mizo, ki je bila na L. Na eni strani sem imel monitor in tiskalnik druga stran pa je bila tako pusta, prazna. Dolgo sem razmišljal kaj naj naredim, da bo miza dobra, bolj zanimiva mi. In na koncu sem prišel do ugotovitve, da bi si lahko dal na to prazno mesto planer, kajti hodil sem na fakulteto imel veliko izpitov in vseh si res nisem mogel zapomniti pa še služba povrhu. Nemogoče, da bi za vse vedel v glavi, pa še kakšni rojstni dnevi in tako naprej. Preveč vsega bi potem imel na grbi, zato mi je to res zelo olajšalo vso delo.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *