Oprijemljiva ali digitalna slika?

Najlepše je ko smo lahko doma, kajne? Kako super bi lahko bilo šele, da bi bili lahko vsak dan doma in uživali, delali to kar nam paše, če mogoče nismo ravno najbolj jutranji tipi človeka (kot nisem jaz) bi nam pasalo vsak dan spati do kakšnih devetih, desetih, ampak to žal ni mogoče, moremo si nekako prislužiti denarček, da si potem lahko kupimo hrano, razne dobrine, počitnice in tako naprej. Pa poglejte na prazniki.si kako je letos slabo glede le tega. Nič nismo prav doma med tednom, ker skoraj nič praznikov ni med tednom, skoraj vsi so med vikendom.

Rezultat iskanja slik za family together holiday

Katastrofa je to letos to ni druge. Vendar, če je tako pač mora biti tako. Prazniki so pa nekaj lepega, čudovitega, nekaj kar povezuje družino kot celoto, da smo skupaj, se družimo in zabavamo, kujemo nepozabne trenutke, ki si jih bomo za vedno zapomnili. Se spomnite še leta nazaj, ko smo se slikali z navadnimi fotoaparati in dajati te slike razvijati ter smo jih nato shranjevali lepo v album in jih listali?

No sedaj pa še le redkokdo ima takšen aparat in da dejansko da razviti slike, vsi samo slikamo s telefonom in ponavadi tudi vse ostane na telefonu oziroma na računalniku, ko prenesemo slike iz telefona gor. Ali pa so slike na trdih diskih, nič več ni oprijemljivo kot je to bilo včasih. Kaj pa je vam ljubše sedaj, ko malce pogledate na prej in sedaj? To da imamo danes vse samo še v digitalni obliki in lahko pogledaš slike na računalniku, ali vam je ljubše lepo, da primeš sliko in jo gledaš z rokami in jih imaš pred sabo? Meni osebno je ljubša druga oblika, oprijemljiva, ne vem zakaj ampak vseeno mi je mnogo boljše kot pa to sedaj. Vendar vsakemu je všeč drugače, ljudje smo si različni.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *