Naj bo presenečenje pravo!

Če hočete presenetiti koga naj bo darilo res tisto pravo, izvirno, naj bo presenečenje res pravo, da jih bo vrglo na rit! Kdo pa recimo pričakuje za darilo kakšno erotično igračko? Skoraj noben, vsi pričakujejo kaj druga. in si predstavljate, da bi eni za darilo kupili en set, set v katerem bi bili vibratori v različnih oblikah in pa barvah. Ne da ji kupite samo enega, naj bo hec veliko večji in kako bo izgledalo ko bo to darilo potegnila iz darilne vrečke oziroma škatle? Prav smešno bo, ker ne bo pričakovala ali pa pričakoval, čisto odvisno seta vibratorjev.

Image result for women in bad

To je res konkreten štos! Sigurno bo na koncu vprašanje, »le zakaj ste mi to kupili«, in lahko lepo obrazložite, da je to zelo dobra zadeva, kajti ima sproščujoč pridih, ob njem se lahko resnično sprostite in imate užitke takšne, da boste stokali. Prav tako lahko rečete, da si lahko doma priredi svojih 50 odtenkov sive in bo definitivno na koncu res potešena ali kako bi se izrazili.

Marsikdo ima pomisleke, ampak ko pa enkrat probajo pa vidijo, da ni tako hudo in jim postane res všeč ter postane to njihova rutina in preprosto morajo vsake toliko časa nekaj narediti s svojim novim prijateljčkom a na začetku, če še tega nisi nikoli imel in ne veš če je to zate ali ne pa se vsi tega oklepajo. Ampak tako pač je to. Treba je prvo preizkusiti, potem pa vidimo kajne.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *