Metla ki sesa

Kdo ni naveličan več teh starih navadnih metel, ki nič več ne pospravijo tako lepo, samo ko pometeš vse skupaj ti samo še prah leta naokoli. Sedaj je bolj IN, bolj popularna baterijska metla. Zakaj se najbrž sprašujete?

Čiroková metla - Elstrote 20960-0.jpg

To pa zato, ker tista navadna metla samo prah še bolj v zrak meče, pri tej baterijski metli pa prah ostane v metli, da ne leti ves prah naokoli po stanovanju, in imate potem tudi zares čisto stanovanje oziroma hišo. Če mislite, da ker je baterijska, da mora zato imeti kakšen kabel in, da je težje delovanje kje zaradi tega. Ampak ni tako! Ta metla ne potrebuje prav nobenega kabla, zato ker, ko je baterija, ki je nameščena na metlo, ko se izprazni, ko preprosto daste v adapter, ki je namenjen polnjenju prazne baterije in jo priključite v vtičnico. To je tako simpl kot pasulj!

To metlo sem tudi sama kupila za mojo družino, sprva bolj zase kot za mamo in druge, vendar je mojo mamo tako zelo navdušila, da jaz sploh ne pridem več do te baterijske metle, ker ona vsak dan po dvakrat hodi naokoli z njo in že pobere ves prah, tako da jaz nimam nič več dela sploh ne. In če je mojo mamo, ki je kar zahtevna navdušila, potem bo še marsikoga drugega tudi!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *