Vsaka poceni stvar ni slaba !

So vse akcijske cene kuhinj slabe kuhinje? Ne, nikakor ne! Vsaka poceni stvar ni slaba, to si zapomnite, kajti ljudje imamo v spominu oziroma ne vem niti zakaj imamo takšno mnenje, da je vsaka poceni stvar slabša od ene res dražje stvari. Ker ko dobro premisliš je to res nesmiselno. Veste kolikokrat se mi je že zgodilo, da sem kupila nekaj poceni in je bilo vrhunske kvalitete! Neštetokrat. In zato dragi ljudje, to si moramo izbiti iz glave.

Related image

To pa vam govorim zato, ker moja prijatlejica si sedaj kupuje kuhinjo in je našla eno, katera ji je vrhunska, ampak ko je pogledala ceno in je bila kar nizka je že rekla, eh če je takšna cena te je že šit roba. Ampak, ko sem jaz to kuhinjo videla v živo mi ni delovala slaba roba, kajti če pa kaj vidim na prvi pogled pa je to dobra roba, prav zavoham jo na daleč.

Ampak ženska si ne da dopovedati, da je res dobra, tudi prodajalec ji je to rekel, ampak ok prodajalec ti reče marsikaj samo da proda nekaj in mogoče še dobi kakšen procent večjo plačo glede na prodajo, tako da na prodajalce se žal res ne moremo najbolj zanesti, ampak vsaj meni bi lahko verjela. Tudi ko grem v trgovino z oblačili, ni mi vsako blago všeč. Rada imam namreč res kvalitetno blago, ampak ni pa rečeno, da bo vse drago, čeprav je kvaliteta.

In vedno mi reče kako dobra oblačila imam in kako se znam dobro obleči, ampak s kuhinjo pa mi ne verjame, da če bi bila jaz na njenem mestu, da bi si kupovala novo kuhinjo bi si tole sigurno vzela, če bi mi bila pač všeč. Ampak kaj hočemo a ne. Takšni so pač eni ljudje – trmasti! Me prav zanima kaj bo sedaj na koncu kupila, na koncu bo pa kupila res neko brezvezno kuhinjo pa še dobra ne bo, haha.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *