VEDEŽEVANJE IZ KAVNE USEDLINE

Vedeževanje iz kavne usedline je ena izmed najstarejših oblik prerokovanja oziroma napovedovanja kaj se bo zgodilo v prihodnosti. Marsikdo misli, da je za vedeževanje iz kavne usedline dovolj spiti kavo, se zazreti v kavno usedlino in vedeževanje že poteka. Vendar to je premalo za dobro vedeževanje. Pomembno je, da vedeževalec razvija intuicijo in zelo pomembno je, da ima dar za odkrivanje simbolike. Veliko simbolov ima različne pomene, simboli so zelo redko kdaj čisti in jasni. Potrebno je veliko vaje in izkušenj, da prepoznamo simbole in postanemo dober vedeževalec. Vedeževanje je bilo vedno aktualno že v prazgodovini, vendar ni vsakdo dober vedeževalec. Zelo pomembno je, da poteka vedeževanje neobremenjeno, brez napetosti in divjanja. Ob pitju kave mora biti sproščeno, piti mora samo tisti, ki mu je vedeževanje namenjeno. Spiti mora malo kave in zelo pomembno je, kje preberemo kavno usedlino. Ni vseeno ali je kavna usedlina na dnu skodelice ali pa na vrhu skodelice.
Kako naj bi potekalo vedeževanje? Vsak, ki se loti vedeževanja si malo sebi prilagodi način za vedeževanje. Skodelica iz katere pijemo kavo mora biti v notranjosti bela. Ko spijemo kavo moramo počakati, da se usedlina kave popolnoma posede in šele nato kavno skodelico obrnemo na krožnik.
Za vedeževanje se vedeževalci držijo nekih osnovnih pravil. Debelina usedline naj bi označevala tudi kakšno življenje ima tisti, ki mu je vedeževanje namenjeno. Če je usedlina debela nam prikaže razgibano življenje. Če je pa usedline malo vidimo znak, da je pred nami umirjen in discipliniran človek.
Naj omenimo še eno pravilo, ki je vedeževalcu za vedeževanje zelo pomembno. Simboli so lahko na dnu skodelice ali pa na robu. Neprijetne dogodke nam napovedujejo simboli na dnu skodelice, kar je vezano na poslovne in denarne situacije. Nam pa prikazujejo prijetne dogodke vezane na družino in dom. Nam pa zgornji rob napoveduje vedno srečne dogodke in to na vseh področjih.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *