Vas je sram uporabljati vibrator?

Vibrator je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih pripomočkov za ženske, doma ga ima marsikatera ženska, katera venomer govori češ da takšnih zadevic pa definitivno nima doma, a v bistvu ga ima in ji nudi res posebne užitke za dneve ko potrebuje sprostitev. Te zadevice namreč lahko najdemo v različnih velikostih, v različnih barvah ter z različnimi funkcijami. Marsikdo govori, da so vibratorji namenjeni le „pokvarjenim, porednim“ ljudem, ki venomer razmišljajo samo o seksu, pa vendar temu ni tako, saj je to erotični pripomoček, ki vam lahko pomaga odkriti nove spolne užitke, prav tako spoznavate na takšen način svoje telo in s tem dokazujete, da niste za odpis, da ste še vedno aktivna oseba, ki se ne boji nikakršnih obsodb, predsodkov in je ni strah nobenih seksualnih užitkov.

Rezultat iskanja slik za vibrator

Čisto vsak ima neke svoje fantazije, ki se porajajo samo v njegovi glavi in jih ne govori na glas, to „skrivnost“ drži le zase, kajti to se ljudem zdi da je nekaj nevsakdanjega, da o tem se ne govori, a poglejte iz druge strani, to počnemo vsi ljudje, vsi spolno občujemo, vsi to počnemo, ni nekega svetnika, ki ne bi vsaj razmišljal o tej zadevi, če ne že počel. Vse je le stvar našega uma, kaj spolnost pomeni za nas.

Če nam pomeni nekaj vsakdanjega, človeku pomembna stvar, nam o tem ne bo težko govoriti, če pa se tega sramujemo pa nam bo težko reči že samo besedo seks. Vsako človeško bitje se kdaj vzburi in dobi željo po seksu, tudi živali to počnejo, zakaj se ne bi ob tem preprosto sprostili in bi samo uživali. Naj bo tista ura, dve, tri za vas kot da ste si naredili toplo kopel in ste ležali v banji tri ure, naj bo to sprostitev za vas in ne delo. Se strinjate z menoj?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *