STE VEDELI, DA JE HIALURONSKA KISLINA NAJPOMEMBNEJŠA SESTAVINA KREM PROTI GUBICAM?

Hialuronska kislina je naravna sestavina človeškega telesa, najdemo jo v tekočini okoli očesnega zrkla, vezivnih in živčnem tkivu, koži ter sklepih. Njeno delovanje najučinkovitejše vpliva na elastičnost kože, sodeluje v procesih nastajanja kolagena in elastina, skrbi pa tudi za vlaženje in čvrstost kože, zato je najpomembnejša sestavina v kremah proti gubicam.

 

SPOSOBNOSTI HIALURONSKE KISLINE

Hialuronska kislina ima odlično sposobnost zadrževanja vode v tkivih. Je tudi ključna komponenta zdrave kože. Pomanjkanje hialuronske kisline pa najhitreje opazimo kot suho kožo, neelastičnost ter s pojavom gub. Med staranjem kože, celice tvorijo veliko manj hialuronske kisline, obstoječa pa se začne počasi razkrajati. To lahko povzroči, da se koža izsuši in je tudi eden od dejavnikov, ki so odgovorni za hitreje vidne znake staranja kože, kot so pojav gub, pomankanje prožnosti in premalo volumna. Hialuronska kislina intenzivno vlaži obraz. S počasnim sproščanjem molekul vode je koža stalno vlažna in nahranjena od znotraj. Spodbuja rast kožnih celic in omogoča nastanek kolagenskih vlaken. S svojim delovanjem uspešno zakrije gube in linije, ohranja gladko kožo in mladosten videz. Kozmetika z vsebnostjo hialuronske kisline je primerna za vse tipe kože, vendar velja pri izbiri hialurona biti previden, saj hialuronska kislina iz kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušena, zato lahko privede do alergijskih reakcij. Izberite kremo proti gubicam, ki vsebuje 100 % naravno hialuronsko kislino evropskega porekla, ki je dermatološko potrjena.

 

NEGA S HIALURONSKO KISLINO JE POMEMBNA V VSEH OBDOBJIH

Se tudi vi sprašujete, kdaj je pravi čas za začetek uporabe kreme proti gubicam? Pri 25. letu starostu se pri večini začnejo pojavljati prvi vidni znaki staranja kože, ki jih lahko zatremo in dobro skrijemo s pravočasnim ukrepanjem. Učinkovito vlaženje kože po 20. letu pomaga upočasniti staranje kože, redna uporaba vlažilnih krem za obrazno nego pa je pomembna skozi vsa obdobja.

Izberite kremo proti gubicam z vsebnostjo hialuronske kisline, ki kožo vlaži in hrani, preprečuje nastajanje gub, je primerna za vse tipe kože in je 100 % naravna.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *