So poceni kartuše res slabše kakovosti

Kartuše za tiskalnik so odstranljive naprave, ki se uporabljajo pri tiskanju. Vsebujejo črnilo ali drugo sorodno snov, ki je potrebna za tiskanje. Lahko so enobarvne ali večbarvne. Ko se črnilo izprazni, lahko naprava vseeno nadaljuje svoj življenjski cikel. Obnovljene so po nižjih ceni široko dostopne na trgu. Žal pa je na sploh še vedno precej ljudi mnenja, da so poceni kartuše slabše kakovosti.

Poceni kartuše so na voljo v več velikostih
Združljive poceni kartuše

Cena za takšen material je odvisna tudi od drugih faktorjev in ne samo kakovosti. Koliko boste plačali za material, je odvisno zlasti od dobavne verige, časa naročanja, ne nazadnje tudi od količine naročenega materiala. Če iščete poceni potrošni material za računalniško delo, je naročilo preko spleta daleč najboljša odločitev.

Izbor kartuše glede na model tiskalnika

V dobro založeni spletni prodajalni z računalniškim materialov so na voljo poceni kartuše za številne modele tiskalnikov priznanih proizvajalcev. Pred naročilom materiala skrbno preverite točen model tiskalnika in šele nato izberite primerno vrsto kartuše.

Poceni kartuše za Canon
Poceni kartuše za Canon tiskalnike

Cenovno najbolj dostopni so seti z različnimi barvnimi odtenki. Cena za material bo prav tako nižja ob naročilu večje količine materiala za tiskanje. Čeprav ga ne boste uporabili takoj, material lahko hranite na sobni temperaturi. Barva v zapakirani embalaži se namreč ne zaduši. Naprava bo delovala, četudi jo boste uporabili šele čez nekaj mesecev.

 

Velikost kartuš

Poceni kartuše so na voljo v več velikostih. Pred izbiro premislite, koliko barve potrebujete. Večja pakiranja so vsekakor cenovno precej ugodnejša. Še zlasti je to dobrodošel podatek za črne kartuše, ki se tudi najhitreje porabijo.

Če takšen material po spletu naročate prvič, za pomoč lahko vprašate ponudnika. Lahko mu pošljete kar elektronsko sporočilo ali pa ga pokličete po telefonu. Ko boste naročili material in poravnali plačilo, ga ponudnik pošlje po pošti. Kakovostne in poceni kartuše so lahko pri vas že naslednji delovni dan.

Izbor kartuš priznanih blagovnih znamk

V spletni prodajalni s kartušami vam je na voljo poceni potrošni material priznanih in svetovno uveljavljenih blagovnih znamk oziroma proizvajalcev. Izbirate na primer lahko med kartušami Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark. Vsa imena so vam zagotovo dobro poznana, zato boste še hitreje naročili primerno količino materiala za kakovostno tiskanje dokumentov.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *