Posodabljanje vaše spletne strani

Moj prijatelj je imel neko svojo spletno stran, ne vem kaj je imel točno, nekakšen blog, nekaj podobnega, ne vem v glavnem kaj točno ampak vem, da je imel svojo spletno stran, ki jo je naredil sam in se je na tak način tudi učil izdelovati spletne strani in vedno več ko je delal tega bolj več izkušenj je imel. In, ko sva enkrat debatirala o njegovi strani mi je rekel, da je vzdrževanje strani kar težko.

How to update WordPress from Admin panel?

Jaz vem, da meni sigurno ne bi bilo kaj bolj lažje dokler enkrat ne prideš v ta posel in točno na koncu veš kaj moraš narediti. Rekel je, da mu je šlo sprva zelo težko, se je lovil, naredil tisoč in eno napako, ampak sedaj ko je že par mesecev minilo in je že spoznal veliko strani spleta, da mu pa že gre bolje, tudi vzdrževanje strani s čimer je imel sprva kar težave. Tako sem spoznala, da čeprav je nekaj res težko za nekoga, ki nima pojma, da se da popolnoma vse naučiti in da smo na koncu lahko še veliki profesionalci v tem ne več samo amaterji.

Surviving the Google Penguin Update: 7 Tips for Quality Content ...

Res je, da je velikokrat potreben čas in potrpljenje ampak pri meni je velika težava ta, da bi rada vse na hitro uredila in da nimam potrpljenja. Če bi imela vsaj malo prijateljeve potrpežljivosti bi bilo super, ker to kar se je on v enem letu vse naučil na spletu delati to je za moje pojme neverjetno! Jaz bi za ta posel, ker mi niti ne diši ravno to, sigurno potrebovala leta. Saj, nismo vsi ljudje za vsak posel, kajne?!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *