Odločitve o gostovanju

Iščem tapravo slovensko gostovanje, ker sem sit vseh tujih ki štekajo in ne delujejo kot bi morala, ter neodgovorjenih vprašanj o podpori,…

Tako sem našel dva dobra ponudnika gostovanja, to sta 100procent.si in 999.si. Prvi ima super pakete cloud gostovanje, drugi pa neomejen paket, kot sem ga navajen v tujini.

Najraje bi nabavil oba, ampak za tole ni potrebe in financ. Čeprav sam vrjamem, da mi bo cloud gostovanje bolj prav prišlo, ker je to vseeno prihodnost gostovanja, in koliko razumem deluje na treh lokacijah, me pa 999.si po drugi strani mika, ker je neomejen s prostorom in prometom. Cenovno je nekoliko cenejši, pa še brezplačno domeno dobim!


Koliko googlam oba ponudnika, sta oba zanesljiva in ju uporabniki hvalijo. Nekateri ju celo primerjajo s HostGatorjem, ki je zelo priljubljen Ameriški ponudnik.

Zagotovo bom oba ponudnika tudi poklical na telefon, da vidim odzivnost na support oziroma za podporo. Potem se bom lažje odločil, kateri bo pravi.

Me pa zelo mika tole cloud gostovanje, saj tega še nikoli nisem imel. Po pravici povedano niti ne vem kako deluje. Čeprav mi je pa težko sedaj začeti raziskovati nekaj na novo, ko pa pri navadnem gostovanju znam že toliko stvari. Morda pa je enako kot navadno, le da je veliko boljše? Bo treba probati.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *