Nasnemaj si svojo življenjsko pot

Radi snemate stvari, ki se vam dogajajo v življenju? Ko greste na dopust, počitnice, izlet recimo v gore, radi posnamete svojo pot in potem iz teh videov naredite en dober par minutni filmčkek? To je super, če ste tak človek, kajti ko bodo leta minevala in bomo vedno bolj starejši si bomo ogledali vse za nazaj, kje smo bili, kaj smo počeli, kako nam je bilo super. Dogodke v življenju si je potrebno zapomniti, naslikati, nasnemati.

Image result for gopro dodatki

Kajti, ko bodo leta minevala in ne bomo imeli nič slik nam bo žal, da nismo nič od tega zabeležili. Če radi snemate, ampak to počnete le na mobitelu, želeli pa si bi narediti nekaj več, recimo da bi lahko snemali tudi pod vodo, ali pa na vodi, če deskate, surfate, plavate, ampak seveda z mobitelom ne morete tega nasnemati, so zato idealni in res super GoPro dodatki. Toliko vsega si lahko kupite in ustvarjate z vsem tem, da te kar glava peče – pozitivno mišljeno.

Related image

Veliko je ljudi, ki res rado snema in jim je to v res velik užitek in zakaj ne bi potem nekaj lepega nastalo ven iz tega. Če nam je to v veliko veselje in se za sedaj s tem ukvarjamo le v hobi smislu, ampak si želimo še nekaj več, mogoče službo, potem pa se moramo še toliko bolj potruditi, da nas ljudje opazijo, da nas opazijo tudi ljudje, ki se s tem ukvarjajo, da vidijo naš talent in potem se nikoli ne ve, mogoče sreča potrka na naša vrata in iz hobija nastane nato služba.

Če je naša služba potem dejansko tudi naš hobi in strast, potem je tako, kot da zadanemo na loteriji, nekaj res bombastičnega, ko se vsako jutro vstaneš in ti ni muka iti delat. To je fantastično, si ne želi vsak tega? Ahhh ja.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *