Malo se razvajaj!

Anna Beauty room v Mariboru se ukvarja s podaljševanjem trepalnic in v njihovem interesu je, da so strankice nadvse zadovoljne kolikor se le da, da gredo iz salona vesele ter, da tudi priporočajo njihov salon dalje svojim prijateljicam. Če je ena stranka zadovoljna pride vzadi seveda še več novih zadovoljnih strankic. Naj vam povem, kako sem bila jaz v vezi s tem salonom, kakšen pogled je naredil name. Sama sem sprva iskala nekoga, ki podaljšuje trepalnice in ker seveda ne moreš iti kar k vsakemu, saj ti lahko še bolj uničijo le te, svoje obstoječe in seveda more biti zelo previden kar se tega tiče.

Rezultat iskanja slik za trepalnice

Da ne govorim, da sem premišljevala celo večnost preden sem se vendarle zares odločila, da bom šla v tale salon. Ko je napočil ta dan, da uredim zadevico, priznam, da me je bilo kar strah, ampak sem si rekla, kar bo pa bo in upajmo na najboljše. Na koncu sem si zelo oddahnila, ker sem videla, da sem se sekirala za popoln prazen nič, ker so bile trepke res vrhunske, in še zdaj so mi pa hodim tja kar lep čas in tudi še bom naprej!

Seveda, da ko se s prijateljicami pogovarjaš te vse vprašajo kaj imaš to, kam si šla, kako je bilo, milijon in eno vprašanje dobiš seveda. Valda, da sem jim na vse odgovorila, potem sem videla, da so me sprva malce opazovale, da vidijo kako se sploh obstojijo in da ne uničujejo tvojih. Ko so videle, da so čisto v redu so nato šle še same, še tiste za katere ne bi rekla, da bodo šle na kakšen takšen tretma, kajti določene prijateljice so kar proti temu, ampak če sem jih uspela prepričati v nasprotno potem pa to le ni kar tako.

Tako da ja, vidite, še največje nasprotnike lahko človek spreobrne 123. Važno je samo to, da smo si same sebi všeč, ker če si si sam všeč, boš tudi drugim všeč. To je tisti zakon privlačnosti, hehe.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *