Ljubezen, ljubezen…

Neskončna igra čutov z znanim koncem

Nikar ne verjemite, da gre vedno za eno in isto stvar. Zapeljevanje je neskončna igra vseh čutov, ustvarjalno iskanje novih poti in drugačnih spoznanj. Presenetite partnerja, naj mu začne srce utripati močneje in naj mu zastane dih. Uporabite vso fantazijo in izkušnje, da ga boste kar najbolj presenetili. Za osvežitev vam ponujamo nekaj idej.

Sladko in vabljivo, nekako celo malo prepovedano – za Evo in Adama se je končalo z izgonom iz raja. Zapeljevanje je napeta igra, za katero oba partnerja vesta, kako naj bi se končala. Kljub temu eden določa smer in hitrost dogajanja, drugi rad zavlačuje in stopnjuje napetost. Kadar eden ni za, zadostuje diskreten znak, da se osvajanje pravočasno konča. Gre namreč za igro dveh, ki ni vnaprej dogovorjena, vendar se oba zavedata, da jo igrata, za igro, ki ni nerodna in tudi ne prostaška – vse, kar se dogaja, je osredotočeno na fantazijo in prebujanje čutov. Tako kot ima vse v naravi pomen, kot privlačijo mogočne barve cvetov ali očara pisano pavovo perje, tako gre tudi pri zapeljevanju moškega in ženske za prebujanje poželenja, strasti in veselja do seksa.

Rezultat iskanja slik za eva in adam

Ne glede na to, ali ste se šele pred kratkim zaljubili ali ste par že več let, zapeljevanju in pričakovanju tega, kar se vam obeta, ni mogoče postaviti mej. Elegantno in nevsiljivo osvajanje, polno fantazije in presenečenj, je pravo nasprotje grobega ogovarjanja in šopirjenja ter celo kaznivega vsiljevanja. Kje so meje dobrega okusa, ve vsaka ženska, ki se je že kdaj otepala kakšnega neotesanca, in marsikateri moški, ki se je težko znebil napačne zveze. Če želite umetnost prefinjenega zapeljevanja znova obuditi in vam zmanjkuje idej, si lahko pomagate z nekaterimi nasveti.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *