Komarniki

images (1)
Nadležni komarji

Poletje je moj najljubši letni čas v letu, vendar po drugi strani pa spet slab letni čas, ker pride na plan veliko insektov. Posebej komarji, muhe, ose, čebele, pajki in podobno, ta živa bitja so najbolj nadležna! In najbolj je nadležno še to, ker smo zaradi komarjev tako popikani.

Zato je najbolj priporočljiva zadeva, s katero se lahko vsaj malo obvarujemo pred temi insekti komarniki. Ni ga lepšega kot pa da kupimo tole, in mi lahko poleti samo mirno brez skrbi spimo, brez misli na to, da se bomo zjutraj zbudili popikani.

Največ težav tako imajo tisti ljudje, ki so doma bolj na morju, in tudi sama opažam, da ko sem na morju sem venomer bolj popikana, kot pa če sem doma. In to ravno takrat ko bi rada najlepše izgledala, ker na morju smo tako večinoma v kopalkah in ravno takrat imam na vsakem kotu en komarjev pik.

Zato sem se odločila, da ko grem na morje, si bom kupila te komarnike, si jih vzela s seboj, ter jih namestila gor na okno, pa čeprav grem dol samo za par dni! Vsaj malo manj bom popikana. In še dobra lastnost tega je, da je lahko okno vseeno odprto, kar pa na morju definitivno mora biti, drugače bi se lahko skuhali od vročine med spanjem.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *